Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Start UP Smart 2.0: Calendarul cursurilor de antreprenoriat e gata! Locuri libere pentru 2-7 iulie la Complex Măgura Buzău!

Start UP Smart 2.0: Calendarul cursurilor de antreprenoriat e gata! Locuri libere pentru 2-7 iulie la Complex Măgura Buzău!

Revenim cu calendarul cursurilor gratuite de antreprenoriat organizate în cadrul proiectului Start UP Smart 2.0. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere disponibil aici și poți bifa cursul la care vrei să participi, iar după ce ai trimis și documentele necesare înscrierii tale, noi te vom contacta.

 
Despre cursurile de antreprenoriat Start UP Smart 2.0
Cursurile sunt parte din prima etapă a proiectului și îți oferă posibilitatea de a fi unul dintre cei 42 de antreprenori care vor primi finanțare nerambursabilă în valoare de 148.600 lei.

Cursurile sunt gratuite, tu trebuie doar să vii cu ideea de afacere! La sesiunile de formare vei învăța de la formatori cu experiență despre antreprenoriat, managementul financiar și cel al resurselor umane și cum să faci un plan de marketing pentru afacerea ta, iar la final vei avea un draft al planului tău de afacere.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări, au o durată de 40 de ore (8 ore/zi).  

Te-ai convins? Așteptăm înscrierea ta, iar dacă ai nelămuriri, nu ezita să ne contactezi!

Dana Miron (Pojoga) - 0720 040 168, Silvia Nistor 0720 040 167 sau pe e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

***
Start UP Smart 2.0 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Dana Miron
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 516