Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
37000 euro caută o afacere pe care să o finanțeze în Vestul țării! Hai la cursul nostru de antreprenoriat să afli cum poți să îi obții!

37000 euro caută o afacere pe care să o finanțeze în Vestul țării! Hai la cursul nostru de antreprenoriat să afli cum poți să îi obții!

Noi, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, împreună cu Universitatea de Vest din Timișoara derulăm proiectul „Atelierul de Antreprenori” care se adresează antreprenorilor din Regiunea Vest (județele Timiș, Arad, Caraș – Severin, Hunedoara).

În cadrul proiectului vom acorda în cadrul unui concurs de planuri de afaceri câte 37.000 de euro pentru 38 de noi afaceri care vor fi înființate de cei care participă la activitățile proiectului în mediul urban din cele 4 județe. Toate condițiile de eligibilitate se găsesc aici.

Pași de urmat pentru obținerea finanțării

1. Participarea la un curs de antreprenoriat în cadrul proiectului – detaliile privind următorul curs se găsesc mai jos

2. Participarea la concursul de planuri de afaceri care va avea loc în toamna acestui an! În cadrul concursului vom evalua atât planurile de afaceri depuse, cât și prestația voastră în cadrul unei sesiuni de pitching.

Detalii logistice curs antreprenoriat

Cursul are loc în Timișoara, astfel:

  • Sesiuni teoretice și practice: 2 – 6 iulie (interval orar 09.00 – 18.30), cu pauză de prânz și două pauze de cafea
  • Examen de certificare ANC: 7 iulie

Cursul este gratuit, pentru cei care nu locuiesc în Timișoara asigurăm decontul transportului și cazarea gratuită în regim double în același hotel în care are loc sesiunea de formare. Toată lumea primește prânz și cină și cafea și inspirație!

Cursul este acreditat de Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii și Justiției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări.

În cadrul cursului veți învăța cum să pregătiți un plan de afacere valoros și cum să realizați o prezentare convingătoare în cadrul sesiunii de pitching.

Cum se face înscrierea?

Pentru a vă asigura un loc la acest program sau pentru informații suplimentare te rugăm să ne contactezi la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro sau la telefon – 0725072533 – Raluca Prelucă.

Haida!

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

***

Atelierul de antreprenori (POCU/82/3/7/106050) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Vizualizări: 909