Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se transmit solicitări de clarificări pentru proiectele privind măsuri de optimizare a ofertelor de studii din învățământul superior în sprijinul angajabilității

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman transmite, începând cu data de 18.06.2018, solicitări de clarificări pentru proiectele depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/320/6/21 „Măsuri de optimizare a ofertelor de studii din învățământul superior în sprijinul angajabilității”, pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

AMPOCU roagă solicitanții să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termen de 3 zile lucrătoare la solicitările primite, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru verificarea conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Vizualizări: 185