Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Cursuri gratuite de antreprenoriat în perioada 11-16 iunie în județul Brașov și 18-23 iunie în județul Alba! Ultimele locuri disponibile!

Cursuri gratuite de antreprenoriat în perioada 11-16 iunie în județul Brașov și 18-23 iunie în județul Alba! Ultimele locuri disponibile!

Continuăm cursurile gratuite de competențe antreprenoriale din cadrul proiectului Start-up@CENTRU! Următoarele două cursuri vor avea loc în județele Brașov și Alba în perioadele:  

  • 11 – 16 iunie 2018 -  în județul Brașov. Cursul este organizat de Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro. Alăturii de trainerii cu experiență, îl vom avea ca invitat special și pe Romulus Oprica, managing partener la BrandBerry, care va împărtăși participanților din experiența sa de antreprenor și din secretele marketingului și cercetării de piață.
  • 18 – 23 iunie 2018 – în județul Alba – curs organizat Fundația Civitas pentru Societatea Civilă.

De ce să participi la unul din cursurile de antreprenoriat Start-up@CENTRU?

  • Participarea este gratuită, iar prin participare vei înțelege mai bine domeniul antreprenoriatului și vei avea ocazia să explorezi și să dezvolți idei de afaceri! Vei avea asigurate materialele de curs, cazarea, mesele și decontarea transportului.
  • Vei afla de la formatori cu experiență cum să îți structurezi ideile de business într-un plan de afaceri.
  • Participarea la curs îți deschide calea către finanțarea propriei afaceri – dacă te vei decide să te înscrii în concursul de planuri de afaceri pe care îl organizăm în această toamnă, vei avea șanse mai mari de a fi unul dintre cei 48 de antreprenori pe care îi vom selecta pentru a primi finanțarea de circa 36.500 de euro, 100% nerambursabilă, pentru înființarea și implementarea afacerii.

Te-am convins? Înscrierile se fac aici. Hai la curs!

***

Start-up@CENTRU (POCU/82/3/7/105851) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune. 

Condițiile de îndeplinit pentru a putea beneficia de oportunitățile proiectului nostru sunt:
- să ai domiciliul sau reședința (viză de flotant) într-unul din județele regiunii Centru (Alba, Brașov, Sibiu, Mureș, Covasna, Harghita),
- să ai intenția de a deveni antreprenor în această regiune (proiectul vizează doar pornirea de afaceri noi în domenii non-agricole în mediul urban).
- să ai minimum 8 clase absolvite
- să fii șomer, persoană inactivă sau angajat (inclusiv activități independente)
- să nu mai fi beneficiat de măsuri similare cofinanțate din fonduri publice nerambursabile (de cursuri de competențe antreprenoriale asigurate din fonduri nerambursabile).

Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL), în calitate de Beneficiar, împreună cu partenerii Iceberg Consulting SRL (Partener 1), Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca (Partener 2) și Municipiul Alba Iulia (Partener 3).

Persoană de contact pentru detalii: Cristina Pojoga, 0725.0725.00

Vizualizări: 654