Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reprezentanța Comisiei Europene în România: Va avea loc un seminar ce vizează „Instrumentele europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri”

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Camera de Comerț și Industrie a României va organiza la data de 26 aprilie 2018, seminarul Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România", la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România (str. Vasile Lascăr, nr. 31, București). 

Discuțiile se vor axa pe oferirea de informații despre instrumentele de finanțare disponibile: fonduri structurale, programul de competitivitate a întreprinderilor mici și mijlocii (COSME), Planul Juncker și investițiile strategice, precum și perspective pentru finanțările disponibile în perioada post-2020. În același timp, vor fi prezentate instrumentele tehnice puse la dispoziția companiilor pentru a-și îmbunătăți capacitatea de atragere a fondurilor europene. Vor lua cuvântul atât oficiali europeni, direct responsabili de fondurile disponibile pentru România, reprezentanți ai organismelor financiare europene, cât și oficiali români și reprezentanți ai mediului de afaceri local. Seminarul va asigura cadrul necesar pentru dezbatere și informare, fiind o platformă de comunicare între mediul public și cel privat.

Click aici pentru a vedea agenda evenimentului.

Sursa: Reprezentanța Comisiei Europene în România

Vizualizări: 148