Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AFM: S-au publicat listele cu persoanele juridice aprobate, respectiv respinse în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat primele liste cu persoanele juridice acceptate și cu cele respinse în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) în anul 2018.

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 132 dosare pentru 317 autovehicule și 27 dosare au fost respinse. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 13 dosare pentru 20 autovehicule (5 electrice hibride și 15 pur electrice) și 2 dosare au fost respinse. Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea să depună contestaţii până la data de 24 aprilie 2018, inclusiv, sau pot depune un nou dosar de înscriere. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus până la data de 28 septembrie 2018.

Click aici pentru a vedea listele persoanelor juridice care au fost acceptate, respectiv respinse în cadrul acestor programe.

Sursa: AFM

 

Vizualizări: 332