Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se transmit solicitări de clarificări în cadrul apelului România profesională – Întreprinderi competitive

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman a anunțat că, începând cu data de 28 martie 2018, solicitanții de finanțare vor primi prin sistemul informatic MySMIS 2014+ solicitări de clarificări pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii de la comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/295/3/8 „România profesională – Întreprinderi competitive”.

Conform comunicatului oficial, solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă punctual, în termen de 3 zile lucrătoare de la data primirii solicitărilor de clarificări, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, comisia de evaluare solicită solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Sursa: MFE

Vizualizări: 258