Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Start-up@CENTRU: Hai la Brașov să afli cum poți deveni antreprenor și cum poți primi finanțare 100% nerambursabilă pentru propria afacere

Start-up@CENTRU: Hai la Brașov să afli cum poți deveni antreprenor și cum poți primi finanțare 100% nerambursabilă pentru propria afacere

Miercuri, pe 28 martie 2018, organizăm o nouă întâlnire de informare în cadrul căreia poți afla mai multe despre cursurile gratuite de antreprenoriat pe care le organizăm în cadrul proiectului Start-up@CENTRU și despre cum te poate ajuta participarea la acestea să primești una dintre cele 48 de finanțări 100% nerambursabile pe care le oferim în cadrul proiectului pentru crearea de noi afaceri. 

Întâlnirea va avea loc la Universitatea Transilvania din Brașov, la sala CP5 (Colina Universității, Corpul C - Strada Universității nr. 1), între orele 10.00-12.00.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponible. Astfel, te rugăm să confirmi participarea până pe 27 martie 2018, ora 14.00, la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro.

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”. Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro, în calitate de Beneficiar, împreună cu Iceberg Consulting SRL, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia, în calitate de parteneri.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri gratuite de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada aprilie-septembrie 2018). Înscrierea este deja deschisă! Pentru mai multe detalii: www.fonduri-structurale.ro/startup-centru.

În toamna acestui an vom organiza un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de persoane ce vor primi finanțare în valoare de maximum 169.270 lei (nerambursabilă 100%) pentru afacerile propuse. Aceste 48 de persoane selectate vor beneficia și de activități complementare precum:

  • stagii de practică în companii cu domenii de activitatea similare,
  • sprijin pentru înființarea afacerii,
  • consiliere și mentorat personalizate, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri,
  • sprijin și monitorizare în vederea implementării planului de afaceri și utilizării în condiții optime a finanțării nerambursabile obținute.

Persoană de contact pentru detalii:

Cristina Pojoga, Expert informare, recrutare și selecție

E-mail: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Telefon: 0725.0725.00

 

 

Vizualizări: 1556