Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Start-up@CENTRU: Întâlnire de informare la Sibiu!

Start-up@CENTRU: Întâlnire de informare la Sibiu!

Vineri, pe 23 martie 2018 organizăm la Sibiu un nou eveniment de informare privind proiectul Start-up@CENTRU și oportunitățile acestuia în domeniul antreprenoriatului. Întâlnirea va avea loc la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Sala Raiffeisen Hub din cadrul Facultății de Științe Economice (Calea Dumbrăvii nr. 17, Sibiu), între orele 17.00 si 19.00.

Participarea este gratuită, însă numărul de locuri este limitat. Vă rugăm să confirmați participarea până pe 22 martie 2018, ora 18.00, la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”. Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro, în calitate de Beneficiar, împreună cu Iceberg Consulting SRL, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia, în calitate de parteneri.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri gratuite de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada aprilie-septembrie 2018). Înscrierea este deja deschisă! Pentru mai multe detalii: www.fonduri-structurale.ro/startup-centru

În toamna acestui an vom organiza un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de persoane ce vor primi finanțare în valoare de maximum 169.270 lei (nerambursabilă 100%) pentru afacerile propuse. Aceste 48 de persoane selectate vor beneficia și de activități complementare precum:

  • stagii de practică în companii cu domenii de activitatea similare,
  • sprijin pentru înființarea afacerii,
  • consiliere și mentorat personalizate, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri,
  • sprijin și monitorizare în vederea implementării planului de afaceri și utilizării în condiții optime a finanțării nerambursabile obținute.

Persoană de contact pentru detalii: 

Cristina Pojoga, Expert informare, recrutare și selecție

E-mail: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Telefon: 0725.0725.00

Vizualizări: 362