Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ai vrea să devii antreprenor? La Alba Iulia, pe 21 martie, îți povestim cum poți face acest lucru!

Continuăm seria de sesiuni de informare pentru cei interesați să devină antreprenori în regiunea Centru! Miercuri, pe 21 martie, partenerii noștri de la Municipiul Alba Iulia organizează o nouă întâlnirie de informare în cadrul proiectului Start-up@CENTRU.

Dacă ai întrebări sau dacă ești interesat de oportunitățile oferite de proiectul nostru te așteptăm la HUB 7 (Bulevardul Încoronării nr. 7, Alba Iulia) între orele 19.00 – 21.00

De ce oportunități poți beneficia în cadrul proiectului?

  • cursuri gratuite de formare antreprenorială,
  • finanțare nerambursabilă, 100% fără contribuție proprie, în valoare de 169.270 lei, 
  • sprijin pentru înființarea afacerii tale,
  • consiliere și mentorat, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri,  
  • sprijin și monitorizare pentru implementarea planului de afaceri.   

Participarea este gratuită, însă numărul de locuri este limitat, aşa încât, daca ești interesat să participi te rugăm să te înscrii AICI.

Găsești detalii despre eveniment și pe pagina de facebook a proiectului AICI.

Persoană de contact pentru detalii: Sebastian Băeșan, Municipiul Alba Iulia, 0727.895.077, sebastian.baesan@apulum.ro 

P.S. Pe 9 martie am lansat înscrierile pentru cursurile de antreprenoriat pe care le organizăm în cadrul proiectului. Detaliile despre proiect si despre modalitatea de înscriere (condiții, cum se face înscrierea etc) le găsiți pe pagina dedicată proiectului: http://www.fonduri-structurale.ro/startup-centru.

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”. Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro, în calitate de Beneficiar, împreună cu Iceberg Consulting SRL, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia, în calitate de parteneri.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune. Din grupul țintă pot face parte:

  • șomeri,
  • persoane inactive (inclusiv studenți),
  • persoane care au un loc de muncă sau care desfășoară activități independente.

*Tinerii NEETs (tinerii cu vârsta între 16 – 24 ani care nu urmează o formă de învăţământ, nu sunt angajați și nu sunt cuprinși într-un program de formare profesională) nu sunt eligibili ca grup țintă în cadrul proiectului și în general în cadrul „România Start Up Plus”.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada martie-august 2018) și vom organiza, în perioada septembrie-noiembrie 2018, un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de antreprenori care vor primi finanțare pentru afacerile propuse. Cei 48 de antreprenori vor beneficia de finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și de activități complementare precum stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate, consiliere și mentorat, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri etc.

Vizualizări: 280