Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Vrei să fii antreprenor în Regiunea Sud-Est? Înscrie-te în proiectul Start UP Smart 2.0 și participă la cursurile de antreprenoriat!

Vrei să fii antreprenor în Regiunea Sud-Est? Înscrie-te în proiectul Start UP Smart 2.0 și participă la cursurile de antreprenoriat!

Ai o idee de afaceri și vrei să îți înființezi propriul business? Asociația „Centrul de Dezvoltare Smart” împreună cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est și cu noi, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG S.R.L), implementează proiectul „Start UP Smart 2.0” care îți oferă ocazia să parcurgi toți pașii pentru a deveni un antreprenor de succes: cursuri de fomare antreprenorială, stagii de practică, Școli de afaceri, consiliere, mentorat.

Dacă ești șomer, angajat sau persoană inactivă, ai domiciliul / reședința într-unul dintre județele Regiunii Sud-Est (Galați, Brăila, Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău) și vrei să îți înființezi o afacere non-agricolă în mediul urban din Regiune ai îndeplinit deja primele criterii de eligibilitate pentru a face parte din grupul țintă al proiectului.

Celelalte condiții sunt:

  • să fi absolvit cel puțin studii gimnaziale (minimum 8 clase);
  • să nu faci parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani;
  • să nu mai fi participat la măsuri similare, cofinanțate din fonduri nerambursabile ( nu ai mai reprezentat grup ţintă pentru măsuri similare, cofinanţate din fonduri nerambursabile).

Primul pas? Înscrie-te în grupul țintă și participă la cursurile de atreprenoriat!

Înscrierile au fost lansate în luna februarie 2018 și sunt deschise până la atingerea indicatorilor stabiliți la nivelul proiectului (estimativ iulie 2018). Principiul aplicat este „primul venit, primul servit”. Concomitent cu activitatea de recrutare și selecție vom desfășura și cursurile de competențe antreprenoriale:

  • începând cu luna aprilie 2018 vom organiza în total 14 cursuri în Regiunea Sud-Est (7 de către Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro și 7 de către Asociația „Centrul de Dezvoltare Smart”);
  • vom instrui 350 de persoane care doresc să își înființeze o afacere în Regiunea Sud-Est;
  • cursurile sunt certificate ANC, iar toate costurile aferente participării (cazare, masă, transport) sunt asigurate prin intermediul proiectului.

Ce se întâmplă apoi? Poți participa la concursul de idei de afaceri și poți fi unul dintre cei 42 de antreprenori „Start UP Smart 2.0”!

În urma desfășurării concursului de idei de afaceri vom selecta 42 de persoane care vor beneficia de o finanțare de până la 148.600 lei / afacere (aproximativ 33.000 euro). Cei 42 de câștigători vor beneficia și de stagii de practică în întreprinderi din același domeniu de activitate cu cel al afacerii lor, de Școli de Afaceri și de consiliere și mentorat, toate aceste activități venind în completarea setului de cunoștințe necesare pentru dezvoltarea cu succes a afacerii!

Ce zici? Vrei să te înscrii în proiectul nostru?

Intră pe www.startupsmart.ro, citește Metodologia de recrutare și selecție a grupului țintă și completează Formularul de înscriere online. Nu uita să descarci anexele solicitate, să le completezi, datezi și semnezi și să le încarci împreună cu celelalte documente.

După ce vom primi aplicația ta, o vom evalua și te vom ține la curent dacă ai fost selectat și care este calendarul cursurilor de formare.

Fii la curent cu activitățile proiectului și urmărește-ne pe site - www.startupsmart.ro și pe facebook aici!

Pentru întrebări și detalii suplimentare nu ezita să ne contactezi!

 

Dana Miron (Pojoga)

Expert recrutare și selecție grup țintă

Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro

0720.040.168, antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2913