Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCA: A fost lansat în consultare ghidul solicitantului pentru dezvoltarea de instrumente moderne la nivelul instituțiilor din sistemul judiciar

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, prin Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA), a lansat spre consultare publică, în cadrul Obiectivului Specific 1.3. Dezvoltarea și implementarea de sisteme standard și instrumente moderne și eficiente de management la nivelul instituțiilor din sistemului judiciar, Ghidul solicitantului pentru IP 10/2018 (MySMIS: POCA/354/1/3), Sprijin pentru acțiuni de consolidare a capacității instituțiilor din sistemul judiciar, împreună cu anexele acestuia.

În acest context, părțile interesate sunt invitate să se implice în procesul de consultare a ghidului, iar opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea acestor documente sunt așteptate, în formatul pus la dispoziție de AM POCA, până la data de 19 martie 2018.

Click aici pentru a vedea Ghidul solicitantului IP 10/2018 (MySMIS: POCA/354/1/3) - Sprijin pentru acțiuni de consolidare a capacității instituțiilor din sistemul judiciar. 

Sursa: AM POCA

Vizualizări: 228