Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Au fost modificate ghidurile solicitantului în cadrul apelurilor deschise care vizează creșterea calității infrastructurii educaționale și de acces la educația timpurie!

AM POR a modificat două ghiduri ale solicitantului:

  1. Ghidul solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelurile aferente POR, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 4.4 Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educaţie timpurie şi sprijinirea participării părinţilor pe piaţa forţei de muncă.
  2. Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR, Axa prioritară 4 - Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiții 4.4 Investițiile în educație, în formare, inclusiv în formare profesională pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 4.5 Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă.

Descarcă ghidul pentru O.S. 4.4 (însoțit de sinteza modificărilor).

Descarcă ghidul pentru O.S. 4.5 (însoțit de sinteza modificărilor).

Sursa: AM POR

Vizualizări: 1045