Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Regiunea Nord-Est: Sesiune de informare cu privire la lansarea priorității de investiții POR 2014-2020 1.1.C IMM

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est organizează, în data de 21 Februarie 2018, la Iași, sesiunea de informare cu privire la lansarea priorității de investiții 1.1.C ”Investiții pentru IMM uri pentru implementarea unui rezultat al cercetării” din cadrul POR 2014 – 2020.

Pentru acest apel de proiecte pot solicita finanțare societăți sau cooperative care se încadrează în categoria IMM-urilor în parteneriat cu entități de transfer tehnologic acreditate. Solicitantul poate fi un IMM cu mai mult de un an de activitate și profit din exploatare înregistrat în anul 2017. Pot primi finanțare IMM-uri interesate de valorificarea rezultatelor cercetării, rezultate pe care IMM le implementează în domeniul lor de activitate. În acest sens, IMM-urile interesate vor identifica potențialii parteneri din lista entităților de transfer tehnologic acreditate.

Se vor finanța investiții care conduc la dezvoltarea IMM-urilor, respectiv:

  • construirea, modernizarea și extinderea spațiilor de producție sau prestare a serviciilor;
  • achiziționarea de echipamente tehnologice, utilaje, instalații de lucru, echipamente informatice, birotică;
  • cunoștințe, brevete, drepturi de utilizare, licențe, mărci comerciale, programe informatice;
  • investiții de dezvoltare experimentală (construire și testare prototipuri, realizare și operare planuri pilot, servicii de consultanță);
  • investiții în activități de realizare a produselor (bun sau serviciu) sau proceselor.

În Regiunea Nord-Est, alocarea financiară disponibilă în cadrul acestui apel de proiecte este de 9,65 milioane euro, iar contribuția programului la finanțarea unei investiții este de maximum 90% din valoarea eligibilă a investiției, în limita plafonului de minimis, de 200.000 euro.

Descarcă agenda evenimentului 

Descarcă lista de entități de transfer tehnologic

Accesul la eveniment va fi posibil exclusiv în baza completării formularului de participare sau confirmării la adresa de e-mail: info@adrnordest.ro.

ADR Nord – Est recomandă participarea a maxim 3 reprezentanți din cadrul aceleiași instituții.

Sursa: ADR Nord-Est

Vizualizări: 161