Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Sud Vest Oltenia: Sesiune de informare pentru potențialii solicitanți care vor sa depună proiecte în cadrul apelului IMM în parteneriat cu ITT

În perioada 5-16 februarie 2018, ADR Sud Vest Oltenia va organiza două sesiuni de informare pentru potențialii solicitanți care vor să depună proiecte în cadrul apelului POR/2017/1/1.1.C./1 , Prioritatea de Investiții 1.1.C – IMM în parteneriat cu ITT. Asistența financiară nerambursabila acordată pentru această prioritate de investiții încurajează punerea în aplicare a rezultatelor cercetării în cadrul IMM-urilor prin transfer tehnologic.

 Solicitanții eligibili în cadrul acestui apel de proiecte sunt societățile constituite conform Legii nr. 31/1990 și Legii 1/2005, care se încadrează în categoria IMM-urilor (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii) în parteneriat cu entități de transfer tehnologic acreditate în conformitate cu prevederile legale in vigoare.

 Evenimentele se vor desfășura in zilele de 8, respectiv 12 februarie 2018. Numărul maxim de participanți la o sesiune de informare este 20.

Participarea la sesiunile de informare se poate face doar ca urmare a transmiterii unui e-mail la adresa magda.lungu@adroltenia.ro, care va conține informații privind numele firmei, persoana de contact (telefon/fax), precum și data sesiunii de informare pentru care se optează.

În cazul în care se vor înregistra mai multe solicitări, ADR va informa în timp util potențialii solicitanți în vederea reprogramării.

Pentru organizarea în bune condiții a evenimentelor, transmiteți un e-mail care atestă interesul în ceea ce privește participarea la una din sesiunile de informare până marți, 6 februarie 2018.

Sursa: ADR Sud Vest Oltenia

 

 

Vizualizări: 92