Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDRAPFE a relansat selecția pentru desemnarea unui partener în vederea implementării proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”

Serviciul de Comunicare Instrumente Structurale și Helpdesk din cadrul MDRAPFE, în baza atribuțiilor sale, a documentelor strategice în domeniu, având în vedere proiectele pe care le pregătește pentru implementarea Centrului de Informare pentru Fonduri ESI, prevăzut în Strategia de comunicare pentru Fonduri ESI și în Planul de comunicare multianual aferent, a anunțat în calitate de potențial beneficiar relansarea procedurii de selecție a unui partener în vederea implementării proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”.

Proiectul urmează a contribui, prin activitățile sale, la diseminarea în mod direct a informațiilor actualizate referitoare la oportunitățile de finanțare din fonduri ESI, fonduri naționale și extracomunitare, precum și la modalitățile de accesare acestora.

Organizațiile interesate, care îndeplinesc condițiile de conformitate și pot proba cu documente îndeplinirea acestora, își pot depune candidatura până cel târziu la data de 2 martie 2018, ora 14.30. Candidatura se va depune în format electronic, la adresa contact.minister@fonduri-ue.ro. Orice comunicare trebuie să conțină în titlu mențiunea „Cu referire la selecția partenerului pentru proiectul Centrului de Informare pentru Fonduri ESI”. Pentru informații suplimentare, persoana de contact desemnată este domnul Alexandru Tașcu - e-mail: alexandru.tascu@fonduri-ue.ro 

Sursa: MDRAPFE

Vizualizări: 259