Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Se lansează apelul dedicat creării și extinderii capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor în ITI Delta Dunării

AM POR a aprobat versiunea finală a „Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor pentru apelul aferent POR./2017/2/2.2A/ITI- Apel dedicat zonei de intervenție teritorială integrată în Delta Dunării", din cadrul axei prioritare 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiţii 2.2 Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Ghidul Solicitantului conține informațiile specifice, necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte, despre specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic - aplicația MY SMIS.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ o lună de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 23.02.2018, ora 12.00. Cererile de finanțare vor putea fi transmise până la data de 23.08.2018, ora 12.00.

Click aici pentru a vedea ghidul.

Sursa: MDRAPFE

 

Documente
2.2 A_ITI.rar
Vizualizări: 967