Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Ghidul Solicitantului final pentru apelul de proiecte non-competitiv pentru eficiența energetică a clădirilor publice din București - Ilfov

Versiunea finală a Ghidului Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul în cadrul apelului de proiecte cu titlul POR/2017/3/3.1/B/2/BI, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea B - Clădiri publice, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobată pe 29 decembrie 2017.

Ghidul specific conține informațiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte POR/2017/3/3.1/B/2/BI, de tip non-competitiv cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere  a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic - aplicația MY SMIS.

Apelul de proiecte vizează investiţiile care se vor realiza în cadrul regiunii de dezvoltare regională București-Ilfov.

Pentru pregătirea proiectelor este prevăzută o perioadă de aproximativ o lună de la data publicării Ghidului specific, astfel încât depunerea proiectelor se va face începând cu data de 29 ianuarie 2018, ora 10.00. Cererile de finanțare vor putea fi transmise până la data de 29 iulie 2018, ora 10.00.

Descarcă Ghidul Solicitantului însoțit de anexe

Sursa: MDRAPFE 

Vizualizări: 239