Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Consultare publică a Ghidului Solicitantului pentru servicii sociale pentru persoanele fără adăpost

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a publicat, în consultare, Ghidul Solicitantului Condiţii Specifice „Servicii sociale pentru persoanele fără adăpost” aferent Obiectivului Specific 4.4 Reducerea numărului de persoane aparţinând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/ medicale/ socio-profesionale/ de formare profesională adecvate nevoilor specifice.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Tipurile de activități eligibile care vor fi finanțate în contextul acestui apel de proiecte sunt cele care vizează dezvoltăriea/furnizărea/accesul la servicii integrate (ex. cazare temporară, servicii psiho-socio-medicale, continuarea/reintegrarea în sistemul de educație, furnizarea de măsuri active de ocupare, consiliere, formare, reinserție/acompaniere socio-profesională, în vederea inserției/reinserției socio-profesionale, măsuri de acompaniament etc.) destinate persoanelor fără adăpost, în concordanţă cu nevoile specifice, inclusiv prin utilizarea de soluții inovatoare în furnizarea serviciilor de bază.

Apelul este destinat exclusiv regiunilor mai puțin dezvoltate (Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Centru), regiunea București-Ilfov fiind exceptată de la finanțare prin prezentul apel.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită observaţiile/propunerile privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate la adresa de e-mail: formare.competitive@fonduri-ue.ro până la data de 10.01.2018.

Sursa: MDRAPFE

Vizualizări: 415