Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

România – Ungaria: Se pot depune proiecte în cadrul a două apeluri de proiecte!

Apelul deschis

Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene din România, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg V-A România-Ungaria şi Autoritatea Naţională – Biroul Primului Ministru din Ungaria – anunţă lansarea, în cadrul programului, a celui de-al treilea Apel deschis, pentru propuneri de proiecte normale.

Care este bugetul alocat?

Valoarea fondurilor disponibile pentru acest Apel deschis de propuneri de proiecte este de 50.893.809,00 EURO (FEDR), completată de cofinanțarea națională a celor două state membre participante în program, România şi Ungaria.

Descarcă Ghidul Solicitantului

Aplicaţiile trebuie depuse online, prin intermediul sistemului eMS, începând cu data de 03.11.2017 ora 8:00, până în data de 31.01.2018 ora 16:00 (EET).

Apelul restrâns

 Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene din România, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Interreg V-A România-Ungaria şi Autoritatea Naţională – Biroul Primului Ministru din Ungaria – anunţă lansarea în cadrul programului, a celui de-al treilea Apel restrâns, pentru propuneri de proiecte strategice.

Care este bugetul alocat?

Valoarea fondurilor disponibile pentru acest Apel restrâns de propuneri de proiecte strategice este de 39.699.253,00 EURO (FEDR), completată de cofinanțarea națională a celor două state membre participante în program, România şi Ungaria.

Descarcă Ghidul Solicitantului

 Aplicaţiile trebuie depuse online, prin intermediul sistemului eMS, începând cu data de 03.11.2017 ora 12:00, până în data de 08.01.2018 ora 16:00 (EET).

Cine poate solicita finanţare?

Criteriile de eligibilitate pentru aplicanţi, acțiuni și cheltuieli sunt stabilite in Ghidul Solicitantului. Pot beneficia de proiecte finanțate prin program organizațiile publice (autoritățile naționale, regionale sau locale), organizațiile echivalente celor de drept public, organizații non-profit (de exemplu asociații) şi grupările europene de cooperare teritorială (GECT). Se poate aplica pentru finanțare doar în parteneriat transfrontalier.

Aria eligibilă a programului cuprinde județele Arad, Bihor, Satu Mare și Timiș în România, respectiv, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar şi Szabolcs-Szatmár-Bereg, în Ungaria.

Raluca Prelucă, 

www.fonduri-structurale.ro 

Sursa: interreg-rohu.eu

Vizualizări: 859