Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Lista proiectelor respinse în etapa de evaluare a eligibilității și conformității administrative pe apelul „România profesională - Resurse umane competitive”

AM POCU a publicat astăzi, 10 noiembrie 2017, lista cererilor de finanțare care au fost respinse în etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității pentru apelul de proiecte „România profesională - Resurse umane competitive” AP 3/ PI 8.v/ OS 3.8.

Începând cu data de 10 noiembrie 2017, solicitanții ale căror cereri de finanțare au fost respinse în această etapă vor primi scrisoarea de informare, însoțită de grilele de evaluare, prin sistemul electronic MySmis 2014+.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluării cererii lui de finanţare o singură dată pentru fiecare etapă. Contestaţiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea scrisorii de informare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySmis 2014+”.

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 1028