Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: A fost publicată lista intermediară a proiectelor admise după soluționarea contestațiilor pe RSUP!

AM POCU a publicat astăzi, 7 noiembrie 2017, lista intermediară a cererilor de finanțare admise de către comitetul de soluționare contestații etapa CAE și aprobate în etapa de verificare tehnico-financiară şi lista intermediară a cererilor de finanţare admise de către comitetul de soluționare contestații etapa CAE și respinse în etapa de verificare tehnică și financiară pentru apelul de proiecte POCU/82/3/7 „Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană – România Start Up Plus”.

În baza prevederilor art. 12 alin. (1) din OUG 40/2015, cu modificările și completările ulterioare, AM POCU a luat decizia ca toate proiectele declarate admise în urma finalizării procesului de evaluare să fie contractate.

Începând cu data de 07.11.2017 solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySmis 2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare.

Eventualele contestații se vor depune de solicitant în MySmis 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la data transmiterii notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySmis 2014+”.

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 1335