Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POCU transmite solicitări de clarificare pentru apelul de proiecte Resurse umane competitive

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman a informat că în data de 2 noiembrie 2017 solicitanții vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/227/3/8 „Creșterea numărului de angajați care beneficiază de instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv, identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI”.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termen de 3 zile lucrătoare de la data primirii solicitărilor de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului - Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de verificare a conformităţii administrative şi a eligibilităţii.

Sursa: MDRAPFE 

Vizualizări: 879