Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 8 noiembrie ne întâlnim la Sibiu!

Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 8 noiembrie ne întâlnim la Sibiu!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro desfășoară la Sibiu, pe 8 noiembrie 2017, ora 11.30, conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” în Regiunea Centru organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania. Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Web Innovation, în calitate de partener regional.

La conferință vor participa reprezentanți ai finanțatorului (ADR Centru și OIR POSDRU/POCU Centru) și beneficiari de finanțări europene.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, inclusiv ale unor antreprenori care au pornit mici afaceri cu ajutorul fondurilor europene, studii de caz cu privire la implementarea unor modele de business inovatoare social în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile în proiecte și dezvoltarea comunitară cu fonduri europene, iar speakerii vor răspunde întrebărilor publicului.

Pentru mai multe detalii despre agendă, speakeri și despre cum se fac înscrierile, click aici.

Ne găsiți să ne împrietenim și pe facebook!

Vizualizări: 334