Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Se transmit solicitări de clarificări pe cererile de finanțare declarate admise după soluționarea contestațiilor pe prima fază a evaluării – apel 4.8. formarea medicilor

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman a informat că în data de 18.10.2017 solicitanții vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitări de clarificare pentru cererile de finanțare care au fost declarate admise după soluționarea contestațiilor pentru etapa de verificare a conformității administrative și a eligibilității proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/91/4/8 „Îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sectorul medical”.

Solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termen de 3 zile lucrătoare de la data primirii solicitărilor de clarificare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului - Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorul consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Se poate solicita un singur set de clarificări pentru etapa de verificare tehnică și financiară.

Sursa: MDRAPFE 

Vizualizări: 538