Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MDRAPFE caută partener pentru implementarea proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”

Serviciul de Comunicare Instrumente Structurale și Helpdesk din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), în baza atribuțiilor sale, a documentelor strategice în domeniu, având în vedere proiectele pe care le pregătește pentru implementarea Centrului de Informare pentru Fonduri ESI, prevăzut în Strategia de comunicare pentru Fonduri ESI 2014-2020 și în Planul de comunicare multianual aferent, a anunțat pe 11 octombrie 2017, în calitate de potențial beneficiar, organizarea unei proceduri de selecție a unui partener în vederea implementării proiectului „Centrul de Informare pentru Fonduri ESI”.

Proiectul urmează a contribui, prin activitățile sale, la diseminarea în mod direct a informațiilor actualizate referitoare la oportunitățile de finanțare din fonduri ESI, fonduri naționale și extracomunitare, precum și la modalitățile de accesare acestora.

Organizațiile interesate, care îndeplinesc condițiile de conformitate și pot proba cu documente îndeplinirea acestora, sunt invitate să-și depună candidatura până cel târziu la data de 20 octombrie 2017, ora 14.30. Candidatura se poate depune în format electronic, la adresa contact.minister@fonduri-ue.ro. Comunicările pe această temă vor trebui să conțină în titlu mențiunea „Cu referire la selecția partenerului pentru proiectul Centrului de Informare pentru Fonduri ESI”.

Informațiile relevante în legătură cu activitățile proiectului, condițiile generale de eligibilitate și condițiile specifice, documentele necesare pentru depunerea candidaturii și modalitatea de evaluare a candidaturilor depuse se regăsesc în documentele anexate.

Pentru informații suplimentare, persoana de contact desemnată este domnul Alexandru Tașcu, e-mail alexandru.tascu@fonduri-ue.ro. 

1. Informațiile relevante în legătură cu activitățile proiectului
2. Condițiile generale de conformitate și condițiile specifice
3. Modalitatea de evaluare a candidaturilor
4. Acord de parteneriat (model)
5. Formular de înscriere

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 736