Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Înscrie-te la Gala Fondurilor Structurale! Fii parte a Galaxiei Succesului!

Succesul e (în continuare)...MOLIPSITOR!

În 2017, îl DESCOPERIM, ÎMPĂRTĂŞIM și APRECIEM din nou!

Începând de astăzi te poți înscrie la cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro.

Secțiunile Galei de anul acesta, 8 la număr, au fost gândite în așa fel încât să reflecte cât mai bine structura ultimelor apeluri de proiecte din cadrul financiar 2007 – 2013 și să ofere șansa proiectelor nefinalizate în 2014 să se înscrie acum.

Pentru anul acesta am pregătit și două secțiuni dedicate start-up-urilor și structurilor de economie socială create prin proiectele-umbrelă din cadrul apelurilor România Start Up și Economie Socială din 2014-2015, apeluri care au creat o mare efervescență la nivel național.

Secțiunile Galei Fondurilor Structurale 2017:

  • Bucuroși de oaspeți
  • Școala face omul OM
  • Infrastructura... pe catwalk!
  • Schuman-ul european în Poiana lui Iocan!
  • Prâslea cel voinic în Țara Finanțărilor
  • Cu impact INCLUS!
  • Start-up deștept
  • Finanțatori la scară mică pentru impact la scară mare

Așadar, înscrierile sunt deschise atât organizațiilor care au implementat proiecte din fonduri nerambursabile europene și din surse alternative, cât și structurilor create și dezvoltate prin proiecte cu ajutorul finanțărilor acordate (spre exemplu structuri de economie socială sau start-up-uri).

Termenul limită de transmitere a aplicațiilor este 15 noiembrie 2017. Completarea și transmiterea formularului de înscriere se fac online pe www.fonduri-structurale.ro/gala. Pentru detalii privind secțiunile, conținutul aplicației și procesul de evaluare, click aici.

Proiectele ce vor fi premiate vor fi decise în urma jurizării care se va face pe fiecare dintre cele 8 secţiuni de către un juriu format din profesioniști în domeniul finanțărilor europene şi personalități cu competențe recunoscute în domeniile care fac obiectul secțiunilor.

Anunțarea câștigătorilor și decernarea premiilor se va face în decembrie 2017, la București, în cadrul Galei Fondurilor Structurale.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu BCR și Banca Transilvania și cu sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă.

Vizualizări: 859