Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost publicată lista cererilor de finanțare aprobate pentru apelul „România Start Up Plus”!

AM POCU a publicat astăzi, 11 octombrie 2017, lista intermediară a cererilor de finanțare care au fost aprobate în etapa de evaluare tehnică şi financiară pentru apelul de proiecte POCU/82/3/7„Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană - România Start Up Plus”.

În baza prevederilor art. 12 alin. (1) din OUG 40/2015, cu modificările şi completările ulterioare, AM POCU a luat decizia ca toate proiectele declarate admise în urma finalizarii procesului de evaluare să fie contractate.

Începand cu data de 12.10.2017, solicitanții vor fi informați, prin sistemul informatic MySMIS2014+, cu privire la rezultatul evaluării tehnice și financiare. Solicitanții care nu vor primi notificarea privind rezultatul evaluării până la data de 16.10.2017, sunt rugați să contacteze AM POCU la adresa de email: cabinet.posdru@fonduri-ue.ro.

Eventualele contestații se vor depune de solicitant în sistemul informatic MySMIS 2014+ în termen de 5 zile lucrătoare de la data transmiterii notificării privind rezultatul evaluării tehnice și financiare, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS2014+”.

Sursa: AM POCU

Vizualizări: 5349