Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

S-a relansat site-ul www.fonduri-structurale.ro

Miercuri, 30 ianuarie 2008, în cadrul conferinţei internaţionale cu tema “Soluţii de finanţare pentru IMM-uri şi autorităţi locale din  fonduri structurale”, s-a lansat noua versiune a portalului www.fonduri-structurale.ro, unul din proiectele de real succes ale Structural Consulting Group.


Portalul www.fonduri-structurale.ro, liderul surselor de informare electronică despre fondurile structurale în România, vine în întâmpinarea publicului cu o nouă structură, mult mai dinamică şi adaptata nevoilor curente de informare.


La doar un an de la lansare, traficul portalului a depăşit numărul de 2500 de utilizatori zilnic. Susţinut de o echipa numeroasă de consultanţi, experţi in domeniul accesării si gestionării fondurilor europene, site-ul este un instrument profesional extrem de util, atât pentru potenţialii beneficiari, cât şi pentru companiile de consultantă. 


De astăzi site-ul oferă pe lângă un nou ghid de finanţare complex şi actual şi secţiuni distincte dedicate furnizorilor de servicii  bancare, de consultanţă şi training.


Zilnic, portalul oferă ştiri , informaţii de ultimă oră şi agenda evenimente organizate de diferite structuri responsabile de gestionarea fondurilor structurale în România, programe de training în management de proiect, dar şi alte programe de instruire necesare mediului de afaceri şi autorităţilor locale. 


Forumul portalului oferă vizitatorilor posibilitatea să interacţioneze în găsirea rapidă de soluţii pentru eventualele dificultăţi apărute în procesul de accesare a fondurilor structurale.


Dragos Jaliu, PMP:Le mulţumim tuturor celor care au avut si au încredere in noi, zecilor de mii de vizitatori ai site-ului. Relansarea vine cu forte proaspete, cu o echipa mult mai numeroasă, dinamică, profesionistă şi entuziastă. Noua formula a site-ului a fost gândită ca un răspuns la  nevoia tot mai acuta de a obţine informaţii structurate intr-un timp foarte scurt. Este foarte adevărat ca oportunităţile de finanţare alocate României prin fondurile structurale şi de coeziune în perioada financiară 2007-2013 sunt in atenţia publica mai mult decât orice alt subiect de dezvoltare economică. In acelaşi timp, informaţia disponibila in spaţiul electronic si la punctele de informare este încă greoaie şi aproape inaccesibila unui public numeros. Sute sau chiar mii de pagini de documente ar trebui parcurse pentru a înţelege cum funcţionează mecanismele de accesare şi gestionare a acestor fonduri. Astfel, site-ul vine în întâmpinarea publicului cu informaţii sintetice si oferta serviciilor de finanţare, consultanţă şi instruire existente în piaţă.”    

Vizualizări: 100