Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ANFP: Apel la candidatură pentru Ciclul de Înalte Studii Europene al Școlii Naționale de Administrație din Franța (ENA)

Agenția Națională a Funcționarilor Publici informează că Școala Naţională de Administraţie (ENA) din Franța a lansat apelul la candidatură pentru Ciclul de Înalte Studii Europene (CHEE), 2018, o formare de excelenţă pe teme europene, destinată profesioniştilor francofoni.

Cursurile de formare CHEE se vor desfăşura în perioada ianuarie - noiembrie, în 10 module cu o durată de 3 - 5 zile la: Paris, Bruxelles, Strasbourg, precum şi în diferite capitale europene, acestea fiind organizate pentru persoane cu funcţii de răspundere, atât din domeniul public, cât şi din domeniul privat (din administraţia publică, mediul afacerilor, media, din cadrul sindicatelor, din rândurile asociaţiilor etc.).

Se cere cunoaşterea perfectă a limbii franceze şi o înţelegere la nivel mediu a limbii engleze. Candidaţii trebuie să exercite importante responsabilităţi în domeniul lor de activitate şi să aibă cel puţin 6 ani de experienţă profesională în domeniu.

Ambasada Franţei în România va finanţa o bursă de studiu unui candidat român, sub rezerva acceptării dosarului de înscriere de către ENA.

Data  limită  de trimitere a candidaturilor  este 16 octombrie 2017.

Detalii suplimentare pentru candidatură şi depunerea acesteia pot fi obţinute pe pagina web a ENA  (www.ena.fr ) şi a Ambasadei Franţei  (https://ro.ambafrance.org/-Romana-).

Pentu informaţii suplimentare, persoana de contact din partea Ambasadei este domnul Stéphane Cesari: telefon 021 374 125 364, e-mail: stephane.cesari@diplomatie.gouv.fr.

Sursa: ANFP

Vizualizări: 192