Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Start-up Nation a trecut, dar România Start-Up Plus e la doi pași!

Start-up Nation a trecut, dar România Start-Up Plus e la doi pași!

Start-up Nation a trecut, dar România Start-Up Plus e la doi pași! Hai la Galați, pe 4 octombrie, la conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” să cunoști tineri antreprenori care și-au început afacerile cu bani europeni! La eveniment vor participa Bogdan Inel, Manager New Vision Production și Mihai Cârcotă, Manager Emas Store, start-upuri finanțate printr-o linie de finanțare asemănătoare România Start-Up Plus.
 
Dacă te tentează antreprenoriatul social, este la fix pentru că unul dintre speakeri este Angela Achiței, EY Social Entrepreneur of the Year 2016 și unul dintre cei mai proeminenți inovatori social din România. Angela va împărtăși din experiența de peste 15 ani în conducerea Fundației „Alături de Voi” România (ADV) și din cea de 8 ani de manager al întreprinderii sociale Util Deco, înființată de ADV în scopul creării de locuri de muncă protejate pentru persoane cu dizabilități.

Noutățile și bunele practici în achizițiile publice vor fi prezentate de George Trandafir, Managing Partner, Trandafir & Associates. Cei interesați pot adresa întrebări!

La conferință vor participa reprezentanți ai finanțatorilor, reprezentanți ai băncilor care își vor prezenta produsele dedicate fondurilor europene, dar și beneficiari ai finanțărilor nerambursabile.

Pentru detalii și înscriere, click aici.

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro organizează conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Sud-Est în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea Danubius din Galați, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România Sud-Est și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Vizualizări: 3059