Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 4 octombrie ne întâlnim la Galați!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro desfășoară la Galați, pe 4 octombrie 2017, ora 11.30, conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Sud-Est organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania. Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea Danubius din Galați și Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) Sud-Est, în calitate de parteneri regionali.

La conferință vor participa reprezentanți ai finanțatorului (ADR Sud-Est și OIR POSDRU/POCU Sud-Est) și beneficiari de finanțări europene.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, inclusiv ale unor tineri antreprenori care au pornit mici afaceri cu ajutorul fondurilor europene, studii de caz cu privire la implementarea unor modele de business inovatoare social în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de realizarea achizițiilor în proiecte și despre antreprenoriatul social, iar speakerii vor răspunde întrebărilor publicului.

Pentru mai multe detalii despre agendă, speakeri și despre cum se fac înscrierile, click aici.

Ne găsiți să ne împrietenim și pe facebook!

Vizualizări: 586