Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Cum se obține finanțare pentru o idee inovatoare? Află săptămâna viitoare la Cluj – Napoca!

Cum se obține finanțare pentru o idee inovatoare? Află săptămâna viitoare la Cluj – Napoca!

Ai o idee inovatoare și ești în căutare de finanțare? Vrei să afli mai multe despre oportunitățile europene pentru IMM-uri prin Programul Orizont 2020? Evenimentul „Succesul e…MOLIPSITOR” – Regiunea Nord-Vest de la Cluj – Napoca de săptămâna viitoare este locul potrivit!

Caravana fondurilor structurale ajunge pe 28 septembrie în Regiunea Nord-Vest! În cadrul evenimentului, în premieră, un beneficiar al instrumentului pentru IMM-uri din cadrul Programului Orizont 2020, Indeco Soft prin Sorin Pop, ne va împărtăși provocările scrierii și implementării unui proiect care vizează dezvoltarea unui soft care să proceseze datele oferite de Agenţia Spaţială Europeană. La conferință vor împărtăși bune practici și lecții învățate și reprezentanți ai finanțatorilor, beneficiari de fonduri europene, dar și reprezentanți ai băncilor care vor prezenta soluții de cofinanțare. Dacă aveți întrebări privind achizițiile publice, aduce-ți-le cu voi! În cadrul secțiunii „Să învățăm de la experți!” veți primi răspunsuri de la Georgiana Raluca Trandafir, practician în domeniu.

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro organizează conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Nord-Vest în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj-Napoca și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Pentru detalii și înscriere, click aici

Vizualizări: 875