Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Varianta revizuită a Ghidului de accesare a fondurilor din PO Asistență Tehnică, în consultare publică

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Asistență Tehnică 2014-2020 (POAT 2014-2020), a publicat spre consultare versiunea revizuită a Ghidului Solicitantului - condiții specifice de accesare a fondurilor din Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Ghidul conține informații detaliate privind condițiile de eligibilitate a solicitanţilor și a cheltuielilor, modul de planificare a proiectelor și solicitare a finanţării, evaluarea şi selecţia proiectelor și pașii aferenți contractării proiectelor aprobate.

Revizuirea este necesară pentru integrarea modificărilor instituționale și legislative, precum şi pentru facilitarea procesului de pregătire şi depunere a cererilor de finanţare, elementul de noutate fiind reprezentat de faptul că depunerea proiectelor se va face prin intermediul aplicației MySMIS2014.

În completarea Ghidului Solicitantului condiții specifice de accesare a fondurilor din Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, a fost actualizat și documentul Orientări privind accesarea finanțărilor acordate în cadrul POAT 2014-2020, elaborat în vederea informării generale a potențialilor beneficiari, care este de asemenea publicat pentru consultare.

Ghidul Solicitantului pentru Programul Operaţional “Asistenţă Tehnică” 2014-2020, aprobat prin Ordinul ministrului fondurilor europene nr. 2901/2016 va fi abrogat la momentul aprobării noului Ghid.

Autoritatea de Management pentru POAT aşteaptă propunerile şi observaţiile la adresa de e-mail: helpdesk.poat@fonduri-ue.ro, până la data de 06.09.2017.

Sursa: MDRAPFE

Vizualizări: 147