Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: Contestațiile pe „România Start Up Plus” pot fi depuse până pe 18 august

AM POCU a publicat astăzi, 16 august 2017, un anunț referitor la procesul de depunere a contestațiilor pentru apelul POCU/82/3/7 „Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană – România Start Up Plus”.

Referitor la procesul de depunere a contestațiilor, AM POCU informează că acestea pot fi depuse în termen de 5 zile lucrătoare de la comunicarea rezultatului prin intermediul aplicației MySMIS2014, respectiv 18 august 2017. Respectarea acestui termen va fi verificat de către Comitetul de Soluționare Contestații.

În ceea ce privește utilizarea sistemului informatic pentru transmiterea contestației, aplicația MySMIS calculează termene „calendaristice”. Având în vedere faptul că datele de 14 și 15 august 2017 au fost declarate zile nelucrătoare, aplicația transmite mesajul „Data de depunere a contestației a fost depășită”. Cu toate acestea, aplicația permite depunerea de contestații potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de depunere a contestației în sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: www.fonduri-ue.ro

Vizualizări: 797