Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

14 ghiduri pe POCU pentru apeluri competitive așteaptă lansarea!

Cea mai recentă versiune a calendarului de lansări din cadrul POCU datează din 29 decembrie 2016 și cuprinde o lista cu apelurile de proiecte care ar fi trebuit să se lanseze în primele 2 trimestre ale lui 2017. Până în acest moment, niciunul nu a fost lansat din lista inițială, deși despre câteva dintre apeluri s-a discutat foarte mult în spațiul public (de exemplu Viitor pentru tinerii NEETs).

Totuși, AM POCU nu a stat cu mâinile în sân în planul elaborării ghidurilor, în ultima perioada fiind publicate spre consultare, o serie de Ghiduri pentru apeluri ce nu se regăseau în calendarul AM POCU de la finalul anului trecut. În acest moment, pentru apeluri competitive există 14 ghiduri specifice în variantă draft (trecute prin procesul de consultare) care așteaptă lansarea. Printre acestea, și:

ce au ca grupuri țintă potențiale angajații din întreprinderi. Fie că este vorba de companii care doresc să devină mai competitive prin instruirea angajaților, fie că sunt în dificultate și se găsesc în situația de a disponibiliza angajați, acestea pot aplica în cadrul POCU pe liniile de finanțare menționate. Ghidurile au fost în consultare publică în lunile iunie-iulie 2017, fiind de așteptat lansarea acestora în perioada următoare.

Pentru mai multe detalii privind aceste linii de finanțare, precum și alte apeluri din cadrul POCU, vă puteți adresa echipei Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro, la adresa de email: structuralcg@fonduri-structurale.ro  sau la telefon 021.311.59.11. Persoană de contact: Cristina Pojoga, Consultant.

Cristina Pojoga,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2419