Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Laufer: Săptămâna viitoare se depun cererile de finanțare în cadrul programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici!

Astăzi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a anunțat că aplicația pentru depunerea formularelor în cadrul sesiunii din 2017 a Programului de susținerea a internaționalizării operatorilor economici va fi deschisă în perioada 31 iulie 2017, ora 10.00 – 4 august 2017, ora 20.00.

Alocația financiară nerambursabilă va fi de cel mult 50.000 de lei/beneficiar/an, reprezentând maximum 90% din valoarea cheltuielilor eligibile. Pentru anul 2017 sunt alocate 5 milioane de lei. Acordarea finanțării se va face pe principiul „primul venit, primul servit”.

Tot astăzi a fost publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern nr. 503/13.07.2017 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.8/2017 privind lansarea în cadrul MMACA a Programului de susținere a internaționalizării. Conform reprezentanților MMACA contactați de www.fonduri-structurale.ro, în cursul zilei de mâine urmează să apară pe site-ul oficial anexele pe care solicitanții de finanțare trebuie să le completeze. Vom reveni.

Pentru mai multe detalii privind programul, click aici.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1289