Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POCU: OI MEN transmite solicitări de clarificări în cadrul evaluării tehnice și financiare pe apelul „Școală pentru toți”

Organismul Intermediar POCU din cadrul Ministerului Educației Naționale  a informat că, începând cu data de 25 iulie 2017, solicitanții vor primi, prin sistemul informatic mySMIS 2014+, solicitări de clarificare de la comisia de evaluare a proiectelor depuse în cadrul apelului de proiecte POCU/74/6/18/„ȘCOALĂ PENTRU TOȚI”.

Conform comunicatului oficial al MDRAPFE, solicitanții sunt rugați să verifice periodic contul MySMIS 2014+ și să răspundă, punctual, în termen de 3 zile lucrătoare la solicitările primite, potrivit pașilor descriși în documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

În conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificări atunci când evaluatorii consideră că o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clară. Pentru evaluarea tehnică şi financiară a cererilor de finanţare se va solicita un singur set de clarificări.

Sursa: MDRAPFE

Reamintim că Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro împreună cu VAPRO Romania își propun să culeagă informații cu privire la întregul proces de evaluare pe apelurile din cadrul POCU, analizând situația proiectelor respinse. Dacă ați avut un proiect respins în cadrul apelurilor din POCU, vă invităm să vă implicați în acest demers, completând următorul sondaj

Vizualizări: 900