Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Se lansează noi apeluri de proiecte destinate conservării, protejării, promovării și dezvoltării patrimoniului natural și cultural!

Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor aferent apelurilor de proiecte pentru regiunile Sud-Est, Sud-Vest, Bucureşti-Ilfov şi zona ITI DD, în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, a fost aprobat săptămâna trecută, prin ordin al ministrului dezvoltării regionale, administrației publice și fondurilor europene.

Ghidul Solicitantului - Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul:

  • APEL DE PROIECTE POR/2017/5/5.1/2 care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunile Sud-Est și Sud-Vest
  • APEL DE PROIECTE POR/2017/5/5.1/3 care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în regiunea București-Ilfof
  • APEL DE PROIECTE POR/2017/5/5.1/ITI/1 care este valabil pentru proiecte ce urmează a fi implementate în zona Investiţiei Teritoriale Integrate Delta Dunării proiecte:

conține informațiile specifice necesare în vederea deschiderii apelurilor de proiecte, referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare și de depunere a cererii de finanțare, condiții de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare, contractare a proiectelor. De asemenea, sunt incluse instrucțiuni de completare a Cererii de finanțare de către solicitanți.

Depunerea cererilor de finanțare se face utilizând sistemul electronic - aplicația MY SMIS.

Este necesar ca valoarea eligibilă a unui proiect să se încadreze în limitele a 100000 euro şi 5 milioane euro. Solicitanţii eligibili sunt Autoritățile publice centrale, Unitățile Administrativ Teritoriale, unităţi de cult, organizaţii nonguvernamentale, precum şi parteneriate între entităţile menţionate anterior.

Depunerea proiectelor se va face începând cu data de 27.07.2017, ora 10.00. Cererile de finanțare vor putea fi transmise până la data de 27.11.2017, ora 10.00.

Apelul este de tip non competitiv având la bază principiul „primul venit – primul servit” cu termen limită de depunere a cererilor de finanțare.

Descarcă Ghidul Solicitantului însoțit de anexe

Sursa: AM POR și ADR Sud-Vest Oltenia

Documente
Ghid 5.1 POR.rar
Vizualizări: 1690