Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Ghidul general pe POR a fost modificat. Termenul de depunere a autorizației de construire în precontractare, prelungit de la 60 la 90 de zile!

Pe 12 iulie 2017, MDRAPFE a emis ordinul de modificare a Ghidului General al solicitantului pentru POR 2014-2020 ce conţine condiţii generale pentru accesarea fondurilor în cadrul programului.

Astfel, modificarea prevede extinderea termenului pentru depunerea autorizației de construire (conform prevederilor ghidurilor specifice) din etapa de precontractare. Noul termen este 90 de zile calendaristice (față de 60 de zile calendaristice, cât era prevăzut înainte de modificare) calculate de la data primirii de către solicitant a notificării privind demararea etapei precontractuale.

Modificarea mai sus menționată se aplică pentru apelurile deschise la data publicării ordinului menționat. Modificările se aplică pentru proiectele pentru care nu a fost demarată etapa de contractare la nivelul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Restul condițiilor și prevederilor din Ghidul General rămân neschimbate.

Pentru a consulta Ghidul în forma consolidată, click aici.

Pentru a consulta ordinul de modificare, click aici.

Sursa: MDRAPFE

Vizualizări: 677