Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UPDATE: Ilan Laufer: Programul Start-up Nation se prelungește până pe 28 iulie!

Update 12.07.2017, ora 19.44:  Urmare a reacțiilor la anunțul de prelungire a programului Start-up Nation, Ilan Laufer a adus precizări suplimentare cu privire la acesta, menționând că decizia de prelungire nu este încă finală și va lua în calcul, după o dezbatere cu reprezentanții mediului de afaceri o sesiuni suplimentară de depunere.

Mesajul publicat de ministru pe pagina sa de facebook: "Dragi prieteni,nu m-am așteptat la o asemenea reacție. Dorința mea a fost ca toți cei care doresc să se înscrie în programul StartUp Nation să aibă o șansă egală și să finanțăm cât mai multe proiecte. Încă nu s-a publicat anunțul pe site, deci nu este oficial! Mâine voi avea o dezbatere cu reprezentanții mediului de afaceri și iau în calcul și o sesiune suplimentară pentru sumele rămase disponibile. Am dorit să le acord o șansă și celor care au întâmpinat probleme cu ANAF sau cu ONRC! Vă doresc o seară liniștită".

***

Conform declarațiilor Ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat, Ilan Laufer, publicate în urmă cu puțin timp pe pagina oficială de facebook a acestuia, perioada de depunere online a aplicațiilor pe programul Start-up Nation se prelungește până pe 28.07.2017, ora 20.00.

„Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert și Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesați de înscrierea în program pot depune dosarele online ca și până acum, PÂNĂ LA DATA DE 28.07.2017, ora 20.00. Încă de săptămâna trecută, potențialii beneficiari ai Start-up Nation au semnalat o serie de deficiențe de natură tehnică privind procedurile de înființare a firmelor și obținerea documentelor necesare. Pentru a putea remedia urgent aceste probleme apărute, am acționat imediat, ne-am întâlnit cu persoanele din conducerea instituțiilor în cauză (ONRC, ANAF) pentru a găsi soluții. Pe lângă remedierea problemelor de natură tehnică, pentru menținerea unei competiții corecte și transparente în cadrul programului Start-up Nation, considerăm că se impune prelungirea termenului limită de înscriere a proiectelor. Programul Start-Up Nation este în continuare cel mai ambițios program guvernamental de susținere a initiațivei antreprenoriale”, se arată în declarația publicată de Ilan Laufer.

Notă: Până la această oră nu a fost publicat și un anunț oficial cu privire la prelungire pe pagina oficială a Direcției de Antreprenoriat și Programe pentru IMM (www.aippimm.ro)

Sursa: Facebook Ilan Laufer

Vizualizări: 3837