Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Selectie ONG-uri in Comitetul Comun de Monitorizare pentru PO HU- RO 2007-2013

in perioada 2007-2013, Romania va beneficia de asistenta financiara comunitara nerambursabila pentru dezvoltarea de programe si proiecte de cooperare teritoriala europeana (transfrontaliera, transnationala si interregionala) avand ca scop dezvoltarea echilibrata a intregului teritoriu comunitar, prin incurajarea cooperarii si schimbului de bune practici intre toate regiunile Uniunii Europene.

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor gestioneaza in calitate de Autoritate de Management sau Autoritate Nationala 11 programe de cooperare teritoriala europeana, printre care si Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013, pentru care ministerul este Autoritate Nationala.

in vederea asigurarii eficacitatii si calitatii implementarii programului, statele partenere constituie un Comitet Comun de Monitorizare, format din reprezentanti ai ambelor state partenere in program.

Pentru Programul Operational de Cooperare Transfrontaliera Ungaria-Romania 2007-2013 consideram oportuna prezenta cu statut de observator, in cadrul Comitetului Comun de Monitorizare a organizatiilor neguvernamentale cu activitate din fiecare din urmatoarele domenii relevante pentru program: protectia mediului, egalitatea de sanse si mediul de afaceri (Camere de Comert).

In acest sens, MDLPL a decis organizarea unui proces transparent de selectie a ONG-urilor, prin publicarea anuntului de intentie impreuna cu criteriile de selectie.

Organizatiile interesate sunt invitate sa transmita scrisorile de intentie privind participarea ca membru in Comitetul Comun de Monitorizare, insotite de documentele mentionate anterior, pana la data de 01 februarie 2008 (data inregistrarii la MDLPL), ora 16.00, la urmatoarea adresa:

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor
Str. Apolodor nr.17, latura Nord, parter (Registratura)
Sector 5, Bucuresti

Pentru mai multe detalii accesati linkurile:

Sursa:MDLPL

Vizualizări: 90