Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POSDRU anunta crearea unei baze de date a potentialilor evaluatori independenti

AM POSDRU anunta crearea unei baze de date a potentialilor evaluatori independenti

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane anunta crearea, la nivel national, a unei baze de date a potentialilor evaluatori independenti, in vederea asigurarii unui plus de valoare si impartialitate procesului de evaluare a proiectelor finantate din Fondul Social European.

Din baza de date astfel creata se vor selecta, printr-o procedura care va fi anuntata ulterior, evaluatorii independenti pentru proiectele depuse in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Toti evaluatorii de proiecte interesati, cu experienta in domeniu, sunt invitati sa completeze tabelul alaturat si sa il transmita electronic, impreuna cu modelul de CV agreat de Uniunea Europeana (http://europass.cedefop.europa.eu/img/dynamic/c1344/type.FileContent.file/CVTemplate_ro_RO.doc), la adresa de e-mail petru.prodan@oiposdrubi.ro pana la data de 28.02.2008.

Informatiile vor fi transmise in limba romana. Orice informatii false sau posibile conflicte de interese vor conduce la eliminarea persoanei din baza de date.

Click aici pentru tabel

Sursa: Organismul Intermediar pentru POS DRU Regiunea Bucuresti Ilfov

Vizualizări: 98