Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Dezbatere privind oportunitățile și provocările întreprinderilor sociale, mâine, la București, în cadrul ONGFest!

Ați dezvoltat o întreprindere socială? Vreți să discutați cu alții problemele cu care vă confruntați? Aveți idei de colaborare? Ați vrea să vă întâlniți cu reprezentanții administrației în domeniu? Fundația TERRA Mileniul III împreună cu Laboratorul de Solidaritate invită întreprinderile sociale (ONG cu activitate economică, case de ajutor reciproc etc.) la un eveniment de networking și dezbatere cu autoritățile publice.

Evenimentul are loc mâine, 17 iunie 2017, la București (Parcul Herăstrău), în cadrul ONGFest-Cortul de dezbateri A, începând cu ora 11.00.

În prima parte vor fi abordate oportunitățile de colaborare între întreprinderile sociale din regiunea București-Ilfov. În partea a doua organizatorii propun o discuție cu reprezentanți ai autorităților publice în domeniu (Ministerul Muncii compartimentul de economie socială, Agențiile de Ocupare a Forței de Muncă, autorități locale din București-Ilfov - Consilii Județene /Locale/ Municipale/ DGASPC) despre situația implementării legii economiei sociale, achiziții sociale - provocări și oportunități, măsuri de sprijin.

***

Pe 17 şi 18 iunie, în Parcul Herăstrău are loc ONGFest 2017 București. Anul acesta, Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale te invită la un „Civic Break” în care să descoperi cum cetățenii activi lucrează pentru a schimba România la față. Aflat la cea de-a 8-a ediție, scopul Festivalului este de a spori numărul de cetățeni implicați activ în comunitate, de a promova spiritul asociativ și de a crește implicarea ONGurilor în societate. Cu valiza plină de inițiative și entuziasmul descoperirii locurilor noi, peste 200 de ONGuri pun la bătaie cele mai interesante activități la ONGFest.

„Civic Break”-ul continuă pe 24 iunie 2017 cu ONGFest Iași, iar pe 1 iulie 2017 are loc ONGFest Cluj-Napoca.

ONGFest 2017 este organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (FONSS) și Fundația Civitas pentru Societatea Civilă. 

Pentru mai multe detalii, click aici.

Vizualizări: 243