Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Angela Achiței - EY Social Entrepreneur of the Year 2016 vine la conferința Succesul e … MOLIPSITOR! – Regiunea Vest!

Angela Achiței - EY Social Entrepreneur of the Year 2016 vine la conferința Succesul e … MOLIPSITOR! – Regiunea Vest!

Caravana Fondurilor Structurale a pornit din nou la drum! Descoperim și împărtășim succesul proiectelor finanțate din fonduri europene din fiecare din cele 8 Regiuni ale României. Am plecat din București și ne îndreptăm către Timișoara, unde vom poposi pe 7 iunie!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro organizează conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

În cadrul evenimentului vom cunoaște bune practici în scrierea și implementarea proiectelor cu finanțare europeană în Regiunea Vest, iar speakerii vor împărtăși lecțiile învățate din proiectele proprii.

În cadrul secțiunii „Să învățăm de la experți”, Angela Achiței, EY Social Entrepreneur of the Year 2016 și unul dintre cei mai proeminenți inovatori social din România, va împărtăși din experiența de peste 15 ani în conducerea Fundației „Alături de Voi” România (ADV) și din cea de 8 ani de manager al întreprinderii sociale Util Deco, înființată de ADV în scopul creării de locuri de muncă protejate pentru persoane cu dizabilități.

„Să învățăm de la experți” este o secțiune interactivă a conferinței în care experții invitați vor discuta și aspecte punctuale legate de achizițiile publice și finanțarea start-up-urilor. Dacă aveți întrebări, aduceți-le cu voi!

Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei ”Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea de Vest Timișoara, AMBASADA și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Pentru înscrieri și agendă, click aici.

Vizualizări: 435