Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 7 iunie ne întâlnim la Timișoara!

Succesul e… MOLIPSITOR! Pe 7 iunie ne întâlnim la Timișoara!

„Ar fi bine să se repete!” – ne-ați spus acum 3 ani în cadrul primei campanii „Succesul e…MOLIPSITOR!”. V-am ascultat și anul acesta caravana fondurilor structurale se întoarce!

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro desfășoară pe 7 iunie 2017, ora 11.00, conferința „Succesul e...MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania. Conferința se bucură de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei ”Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea de Vest Timișoara, AMBASADA și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achizițiile publice, economia socială și finanțarea start-up-urilor, iar speakerii vor răspunde întrebărilor publicului.

Pentru mai multe detalii despre agendă, speakeri și despre cum se fac înscrierile, click aici.

Ne găsiți să ne împrietenim și pe facebook

Vizualizări: 387