Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Startup Nation: Sesiuni de informare pentru persoanele interesate organizate la MMACA!

În perspectiva lansării Programului «Start-Up Nation Romania», Biroul RO HUB şi Cooperaţie din cadrul  Direcţiei de Antreprenoriat şi Programe pentru IMM (Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat), organizează, în perioada următoare, o serie de sesiuni de informare pentru cei interesaţi, conform calendarului de mai jos:

  • 31 mai 2017 - între orele 10:00 – 13:00 (locuri epuizate conform informațiilor obținute de fonduri-structurale.ro, astăzi 25.05.2017, ora 13.00)
  • 6 iunie 2017 - între orele 13:00 – 16:00
  • 8 iunie 2017 - între orele 13:00 – 16:00

Echipa MMACA va prezenta Programul «Start-Up Nation Romania» ce va fi implementat de către direcţia de specialitate a ministerului, împreună cu cele 8 oficii teritoriale pentru IMM-uri şi cooperaţie, va oferi informaţii detaliate despre condiţiile de eligibilitate şi va îndruma potenţialii beneficiari cu privire la modalitatea de înscriere în acest program şi de accesare a fondurilor alocate pentru finanţarea firmelor eligibile.

IMPORTANT: Având în vedere capacitatea limitată a sălii, cei interesaţi trebuie să opteze pentru participarea doar la una dintre cele 3 sesiuni şi să trimită un e-mail de înscriere la romania_hub@imm.gov.ro cu datele de contact şi opţiunea de participare într-una dintre zilele menţionate. În funcţie de numărul de înscrişi, echipa Romania HUB va transmite un e-mail de confirmare a înscrierii pentru ziua solicitată sau un mesaj privind redistribuirea la următoarele sesiuni, în cazul în care, în urma înscrierilor, s-a atins capacitatea maximă a sălii. Echipa Romania HUB a adresat rugămintea de a fi respectată data sesiunii pentru care cei interesaţi au primit confirmarea de înscriere!

Nu se percep taxe de participare!

Tematica va fi aceeaşi la fiecare sesiune! Toate cele 3 sesiuni de informare vor avea loc la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, sala 112, sector 1, Bucureşti.

Sursa: www.aippimm.ro

Vizualizări: 2777