Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Ghidul Solicitantului pentru investiții IMM în parteneriat cu entitățile de inovare și transfer tehnologic publicat în consultare publică

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat în consultare publică Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 1 "Promovarea transferului tehnologic", Prioritatea de investiții 1.1, operațiunea C - IMM în parteneriat cu entitățile de inovare si transfer tehnologic (ITT).

Eventualele observații asupra ghidul propus pot fi transmise la adresa de email regio@mdrap.ro, până la data de 28.05.2017, ora 16.00. Conform comunicatului oficial, la acestea se va răspunde centralizat odată cu publicarea documentului aprobat sau odată cu o nouă consultare publică a documentului menționat, dacă va fi cazul. Nu se va răspunde la solicitările transmise de către potențialii solicitanți care implică analize privind încadrarea în prevederile ghidului specific și respectarea criterilor de conformitate/ eligibilitate. AMPOR va realiza respectivele verificări numai pentru solicitanții la finanțare, ulterior deschiderii apelului de proiecte.

Descarcă Ghidul

Forma finală a ghidului va fi publicată odată cu finalizarea analizelor regionale privind identificarea domeniilor regionale de specializare inteligentă.

Sursa: MDRAPFE

Vizualizări: 494