Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

A fost lansat un nou apel de proiecte în cadrul POCA!

AM POCA a lansat ieri, 4 mai 2017, cererea de proiecte nr. IP 8/2017 „Sprijin pentru implementarea managementului calității, măsuri de simplificare pentru cetățeni și mediul de afaceri, sistematizarea legislației și evaluarea sistemică a cadrului de reglementare”  din cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Proiectele vor fi depuse în cadrul  Axei prioritare 1 – Administrație publică și sistem judiciar eficiente, Obiectiv Specific 1.1: Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP.

Cererea de proiecte se regăsește în sistemul informatic MySMIS, astfel:

  • Cod apel: POCA/129/1/1/ Dezvoltarea și introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică ce optimizează procesele decizionale orientate către cetățeni și mediul de afaceri în concordanță cu SCAP
  • Titlu: IP 8/2017 – Sprijin pentru implementarea managementului calității, măsuri de simplificare pentru cetățeni și mediul de afaceri, sistematizarea legislației și evaluarea sistemică a cadrului de reglementare

Părțile interesate sunt invitate să depună fișa de proiect (Anexa nr.1) până la data de 31 mai 2017, ora 17.00.

Fişa de proiect poate fi depusă la sediul Autorității de management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă la adresa: Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene, Piaţa Revoluţiei nr.1A, intrarea D, sector 1 Bucureşti, cod poştal 010086, cu menționarea cererii de proiecte POCA nr. POCA/129/1/1/(IP 8/2017), nu mai târziu de termenul limită menționat.

Pentru cererile de finanțare ce derivă din fișele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 14 iulie 2017, ora 14.30, și se face exclusiv prin sistemul informatic MySMIS.

Descarcă Ghidul Solicitantului+Anexe

Mai multe informații se pot solicita la adresa de e-mail amdca@poca.ro.

Sursa: AM POCA

Documente
Ghid IP8.rar
Vizualizări: 918