Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
CONCURS: 3 lecții învățate într-un proiect european = o excursie la Bruxelles!

CONCURS: 3 lecții învățate într-un proiect european = o excursie la Bruxelles!

În decembrie l-ați cunoscut pe Alex, reporterul șugubăț care s-a plimbat prin toată țara în căutare de pățanii și povețe din proiectele europene. Dacă nu ați răsfoit încă cele 7 povești din banda desenată „Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe”, vă invităm să o faceți aici.

Alex este în continuare interesat de lecții învățate și caută un povestitor care să îl însoțească într-o excursie la Bruxelles. Dacă ați implementat/scris/luat parte la un proiect european și ne trimiteți până la 31 martie 2017 3 povețe pentru beneficiarii de fonduri europene și/sau grupurile țintă, puteți beneficia de o călătorie gratuită alături de Alex la Bruxelles unde veți putea vizita Comisia Europeană.

Vă întrebați care sunt câteva dintre bunele practici pe care Alex le-a descoperit deja? Iată:

  • Atenție în alegerea partenerilor!
  • Mediul rural se dezvoltă mai frumos când se dezvoltă integrat!
  • O abordare sănătoasă înseamnă să identifici mai întâi nevoile, iar apoi să cauți finanțare pentru rezolvarea acestora!

Descoperiți-le pe toate pe post-it-urile galbene din banda desenată!

Pentru a vă înscrie în concurs, vă rugăm să ne transmiteți 3 lecții învățate (diferite de cele din banda desenată) la adresa Reporter_Alex@fonduri-structurale.ro până pe 31 martie 2017. Regulamentul complet al concursului se găsește la finalul benzii desenate.

***

„Pățanii. Povețe. Proiecte îndrăznețe” este prima bandă desenată românească dedicată fondurilor europene și este realizată de Structural Consulting™ Group-www.fonduri-structurale.ro, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Vă invităm să vă destindeți, să zâmbiți și să vă lăsați inspirați de poveștile pe care simpaticul Alex le descoperă în aventura sa. Poate că în această bandă desenată nu veți găsi supereroi. Sperăm, însă, că poveștile pe care vi le-am pregătit vă vor inspira și veți deveni supereroii propriilor povești de succes cu fonduri europene. 

Sursa foto: minieurope.com * modificată de echipa fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 2101